O nama

Specijalistička pedijatrijska
ordinacija „Mali Svet“

Specijalistička pedijatrijska ordinacija „Mali Svet“ nastala je kao prirodan nastavak dugogodišnjeg usavršavanja i rada sa decom.

Porodična lekarska tradicija i etika Prim. Spec. dr Andrije Čajića, duga nekoliko decenija, njegovo iskustvo i pristup lečenju najmlađih pacijenata, preneta je na mlađe generacije lekara koji svojim radom i stručnošću sa ponosom nose njegovo nasleđe.

U našoj pedijatrijskoj ordinaciji pronaći ćete savršen spoj takve tradicije i modernih pristupa lečenju dece svih uzrasta.

Dr Temira Ingistov
specijalista pedijatrije

Spec. dr Temira Ingistov, diplomirala je na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Begradu gde je završila specijalizaciju iz oblasti pedijatrije. Osim porodičnog iskustva u radu sa decom koje joj je preneo dr Andrija Čajić, radila je i učila u KBC„Dr Dragiša Mišović“, kao i u Univerzitetskoj dečjoj klinici „Tiršova“.

Višegodišnje lekarsko iskustvo u ovim bolnicama kao i kontinuirana edukacija u oblasti pedijatrije u zemlji i inostranstvu garant su kvaliteta. Po povratku iz Los Anđelesa, gde je provela više godina, sa dodatnim iskustvom u poslovnom ambijentu i vizijom da svoja iskustva i znanja donese kod nas, osnovala je specijalističku ordinaciju iz oblasti pedijatrije „ Mali Svet“.

Naša najveća nagrada je

osmeh vašeg deteta

Želja nam je da Vam budemo podrška i da zajedno uživamo u uspesima Vaših najmlađih.

U našoj ordinaciji, preglede vrše i konsultanti, specijalisti, docenti i profesori sa Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, sa zavidnim ličnim i profesionalnim biografijama:

Prof. dr sci med Dimitrije Nikolić,

specijalista pedijatrije, subspecijalista dečji neurolog

Dr Ana Vukićević Milanović,

specijalista otorinolaringologije, subspecijalista alergologije i imunologije

Primarijus dr Ivan Đorđević,

specijalista otorinolaringologije, upravnik bolnice za ORL KBC Dr Dragiša Mišović

Dr Biljana Marenović,

specijalista dermatovenerologije, subspecijalista dečje dermatologije

Doc. dr Dejan Nikolić,

specijalista fizikalne medicine sa rehabilitacijom, subspecijalista dečji fizijatar

Zakažite pregled